Tennistalenten Hopiness tonen hun kunnen

Op de BNP Paribas Fortis Champions komen niet alleen de tennisiconen uit het verleden in actie. Zaterdag, voor aanvang van de finale van de ATP Champions Tour tussen Xavier Malisse en Mark Philippoussis, mochten twee tennistalenten van Hopiness tonen wat ze in hun mars hebben. Hopiness is een VZW die jonge sporttalenten ondersteunt.

Sofia Costoulas (België, 13 jaar oud, N°25 Tennis Europe U14) mocht het onder een stralende blauwe hemel in David Lloyd Club in Brussel voor volle tribunes opnemen tegen Madelief Hageman (Nederland, 15 jaar oud, ITF 1001).  Het werd een spannende match van één set waarin Hageman met 7-5 aan het langste eind trok.

VEILING

Hopiness en BNP Paribas Fortis Champions bieden samen een veiling  met uitzonderlijke voorwerpen aan voor elke sportliefhebber of met onvergetelijke ervaringen, ten voordele van de jonge tennistalenten die worden ondersteund door de VZW.

Droom je ervan om John McEnroe te ontmoeten, de prestigieuze ATP Finals in Londen bij te wonen of een gesigneerde foto van Kim Clijsters in je bureau op te hangen?

Alle veilingen zijn beschikbaar op www.hopiness.eu/auction.

Deze veiling was mogelijk dankzij de bijdrage van Jaguar, Golazo, Imagellan, Academy Justine Henin, Okazoom, David Goffin, Thierry Van Cleemput en Jacques Borlée.

Alle opbrengsten worden aan Hopiness geschonken.